Belföld

A semmibe nyíló lift

Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye

A beruházás egy éve áll és a lakók egyre idegesebbek – írta meg a Magyar Nemzet.

A semmibe nyíló lift
Ami Karácsony Gergelynek a Blaha vécé, az Niedermüller Péternek ez a lift
Fotó: MH

Ilyet se látott még Budapest! A semmibe nyílik a lift a VII. kerületi Király utcában! A körfolyosós házban épített liftnek a világon semmi más haszna nincs, mint hogy el lehetett rá költeni 40 millió forintot. Ami Karácsony Gergelynek a Blaha vécé, az Niedermüller Péternek ez a lift – írja Bohár Dániel riporter a Facebook-oldalán.

Objektum doboz

A riporter meg is örökítette az építményt, pirossal bekarikázva, hol kellene a lakóknak kiszállniuk. Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye – tette hozzá. A lift abból a közös költségből épült, amit a lakók adtak össze. A beruházás egy éve áll, és a lakók egyre idegesebbek. A kivitelező állítólag levélben kért elnézést, mint írja: „rosszul mérték fel a helyszínt”, bár nagyobb felmérés ahhoz nem kell, hogy lássa az ember: a semmibe nyíló liftajtókkal a lift nem lesz használható.

Objektum doboz

Bohár Dániel bejegyzésére később Niedermüller Péter is reagált. Tagadta, hogy bármi köze lenne az építkezéshez. Állítása szerint a szóban forgó társasházban a lakók közgyűlésen döntöttek arról, hogy liftet építenek, amihez ki is választották a kivitelező céget. A kivitelező azonban a covidjárvány alatt fellépő alapanyaghiány miatt nem tudta befejezni a munkálatokat.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom