Belföld

Sok tanácsadója van Karácsony Gergelynek, de hiába

Hiába van sok tanácsadója Karácsony Gergelynek, így is képes volt arra, hogy csődbe vigye Budapestet – írta a Fidesz Budapest pénteken Facebook-oldalán.

Sok tanácsadója van Karácsony Gergelynek, de hiába
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH/Purger Tamás

A bejegyzés szerint a Főpolgármesteri Hivatal 42 tanácsadója közül 17 csak Karácsony Gergelynek próbál valamiféle tanácsot adni. Legyünk őszinték – írták –, nem túl sok sikerrel, mert Budapest utcái azon túl hogy szemetesek, koszosak és állandósultak a vég nélküli dugók, a kassza is üres lett. Pedig Karácsony helyetteseit, Kiss Ambrust, Tüttő Katát, Bősz Anettet és Kerpel-Fronius Gábort is további 17 tanácsadó segíti, és még 5 tanácsadó kap fizetést a baloldali frakcióktól.

Hogy lehet, hogy ennyien együtt sem képesek semmi értékelhetőt letenni az asztalra? – tette fel a kérdést a Fidesz Budapest. A bejegyzésben felhívták a figyelmet arra, hogy ezzel szemben a Fidesz–KDNP-frakciónál összesen három tanácsadó dolgozik, ezért is rettenetesen cinikus (vagy szánalmas?) a főpolgármester mai magyarázkodása.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom