Belföld

„Gyurcsányék nem adtak, hanem elvettek”

Gyurcsányék nem adtak, hanem elvettek a nyugdíjasoktól – reagált Gy. Németh Erzsébet (DK) politikus nyilatkozatára a Fidesz friss közleményében. 

„Gyurcsányék nem adtak, hanem elvettek”
Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH

A legnagyobb kormánypárt közleményében kiemelte: „Gyurcsányék kormányzásuk alatt soha nem adtak, mindig csak elvettek a nyugdíjasoktól. A baloldalnak válságkezelésként is az volt az első, hogy az idősektől elvettek egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték nekik a gáz és duplájára az áram árát.”

„A nyugdíjasok a mostani nehéz háborús és szankciós helyzetben is támogatásokat kapnak: tavaly novemberben nyugdíjprémiumot kaptak, januártól 15 százalékkal emelkedett a nyugdíj és februárban megérkezett a 13. havi emelt összegű nyugdíj is. Ezen felül Európában egyedül csak a magyar nyugdíjasok kapnak rezsicsökkentett árakat az átlagfogyasztásig” – hangsúlyozta közleményében a Fidesz. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom