Belföld

Gyurcsány mindig el akarta törölni a rezsicsökkentést

Gyurcsány mindig el akarta törölni a rezsicsökkentést – reagált Varju László nyilatkozatára a nagyobbik kormánypárt közleményében. 

Gyurcsány mindig el akarta törölni a rezsicsökkentést
Közleményében a Fidesz kiemelte, Gyurcsány Ferenc nem csak el akarja törölni a rezsicsökkentést, de a brüsszeli szankciókat is szolgaian támogatja
Fotó: MH

A Fidesz közleményében kiemelte: „Egész Európában nincsenek rezsicsökkentett árak az átlagfogyasztás erejéig, csak Magyarországon. Ennek köszönhetően a magyar családok fizetik a legalacsonyabb energiaárakat az EU-ban, és havonta legalább 181 ezer forintot spórolnak meg.”

„Gyurcsány mindig el akarta törölni a rezsicsökkentést, most is el akarja törölni, és az egész dollárbaloldal szolgaian támogatja az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat” – zárta közleményét a nagyobbik kormánypárt.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom