Belföld

Miniszteri biztost neveztek ki a vallásturizmus felfuttatása érdekében

A politikus megbízatása két évre szól

Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Terv megvalósításához szükséges intézkedések koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezték ki Nacsa Lőrinc Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselőt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes – írta a Blikk.hu.

Miniszteri biztost neveztek ki a vallásturizmus felfuttatása érdekében
Nacsa Lőrinc
Fotó: MH

A politikus megbízatása két évre szól, és a legfőbb feladata, hogy gondoskodjon a Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Terv elfogadásával és a megvalósításához szükséges intézkedésekkel kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáról.

De további kötelességei közé tartozik emellett, hogy részt vegyen a kiemelt vallásturisztikai projektekben és az egyházakkal történő egyeztetések lebonyolításában, valamint közreműködjön a vallásturisztikai vonatkozású szakmai anyagok és jogszabályok előkészítésében.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom