Belföld

Adventi receptek Karácsony-módra

A Karácsony-féle adventi recept a lerongyolódásról és a hazug másramutogatásról szól. Elég, ha végigbotorkálunk az éjjeli Andrássy úton, s máris megértjük, mi a baloldali városvezetés „értelme és haszna”.

Adventi receptek Karácsony-módra
Látványos a különbség…
Fotó: A fővárosi Fidesz-frakció közösségi oldala

Adventi hangolódás Karácsony Gergely-módra – címmel közölt posztot kedden a fővárosi Fidsz frakció. Mint a közzétett „receptből” kiderül, a főzet elkészítése egyszerű.

Először is vegyünk egy hagyományosan ünnepi fényárban úszó kiemelt közterületet, például az Andrássy utat. Másodszor ezt ne szereltessük föl a karácsonyi fényekkel, hadd legyen sötét, kopár és lehangoló Budapest egyik legszebb sugárútja.

Ezt követően már gratulálhatunk is a baloldali városvezetésnek, amely e lépésével most „jól megmutatta” Budapest lakosságának, hogy „jövőre irgalmatlanul nehéz évük lesz”.

A frakció tálalási javaslatot is ad a dollárbaloldal bukott miniszterelnök-jelöltjének: mindezt körítsd egy kis kormányra mutogatással, pénztelenségre hivatkozással, és közben mélységesen hallgass a baloldali tanácsadókra, dráguló beruházásokra és pályázati büntetésekre költött milliárdokról.

Kapcsolódó írásaink