Belföld

Fidesz: Gyurcsányék megakadályozzák a Magyarországnak járó pénzek kifizetését

Gyurcsányék újra azért mentek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését – tartalmazza a Fidesz közleménye.

Fidesz: Gyurcsányék megakadályozzák a Magyarországnak járó pénzek kifizetését
Képünk illusztráció
Fotó: Facebook/Fidesz

A nagyobbik kormánypárt úgy fogalmazott: „Gyurcsányék egyszerűen nem tudnak leállni a Magyarország elleni támadással. A dollárbaloldal képviselői múlt héten gyalázatos módon hazánk ellen szavaztak az Európai Parlamentben, és ma is azért mentek ki Brüsszelbe, hogy megakadályozzák, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat.”

A Fidesz szerint álságos, hogy miközben folyamatosan Magyarországot támadják, és már tanárokat is kiutaztatnak magukkal hazánk lejáratására, valójában ők azok, akik nem tudnak elszámolni a titokzatos, guruló dollárokkal.

Továbbá megakadályozzák, hogy Magyarország, a magyar emberek és a pedagógusok megkapják a nekik járó pénzeket – olvasható a Fidesz közleményében.

A nagyobbik kormánypárt Dobrev Klárának, a DK árnyék-miniszterelnökének keddi brüsszeli nyilatkozatára reagált, miszerint „a magyar oktatás drámai helyzetben van, mondhatjuk nyugodtan, hogy összeomlott”.
 

Kapcsolódó írásaink