Belföld

Nyolc embert kaptak el a rendőrök Óbudán, mert bódult állapotban ültek volán mögé

Vasárnap reggel ismét akcióba lendültek a fővárosi rendőrök. A cél a szabályszegő, esetleg alkoholos állapotban volán mögé ülő sofőrök kiszűrése volt.

Nyolc embert kaptak el a rendőrök Óbudán, mert bódult állapotban ültek volán mögé
Szondáztatás a fővárosban (Képünk illusztráció.)
Fotó: MH

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban kormány mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel. Mint a police.hu oldalon olvasható, a III. kerületi kapitányság munkatársai az óbudai polgárőrökkel és közterület-felügyelőkkel közösen hajtották végre a bevetést.

Összesen hatszáztizennégy vezetőnél alkalmaztak alkoholszondát. A szűrés során négy embert fogtak el ittas vezetés miatt, másik négyet pedig mintavétel céljából állítottak elő. E körből egyébként kettőnél kábítószergyanús anyagot is találtak, velük szemben kábítószer birtoklásának gyanúja miatt is eljárás indul. E mellett két olyan sofőr is akadt, akiknek korábban már bevonták a jogosítványát.

Hozzátették, hasonló ellenőrzésekre a későbbiekben is lehet számítani a fővárosban.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom