Belföld

Kocsis Máté: Nem szeretnénk, ha velünk fizettetnék meg a háború árát!

Kocsi Máté, a Fidesz frakcióvezetője nemrég Sopronba látogatott, ahol egy telt házas fórumon vett részt. Ennek apropóján a politikus közösségi oldalán megosztott bejegyzésében hangsúlyozta, nem szeretnénk, ha az elhibázott brüsszeli szankciós politika árát velünk fizettetnék meg.

Kocsis Máté: Nem szeretnénk, ha velünk fizettetnék meg a háború árát!
A Fidesz frakcióvezetője kiemelte, különösen fontos, hogy mindenki elmondja a véleményét a szankciós politikáról a nemzeti konzultáció során
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

„Az, hogy vannak szankciók Oroszországgal szemben, az helyes. Az viszont nagyon nincs rendben, hogy Brüsszel elhibázott szankciós politikája az európai embereket büntetni, miközben Oroszország az energiahordozók magas ára miatt fél év alatt több bevételre tett szert, mint tavaly egész évben” – írta Kocsis Máté friss Facebook-bejegyzésében.

A Fidesz frakcióvezetője emellett kiemelte: „A tegnap esti telt házas soproni fórumon is egyetértettünk abban, hogy nem szeretnénk, ha velünk fizettetnék meg a háború árát. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy mindenki töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, és mondja el a véleményét a szankciókról.”

Kapcsolódó írásaink