Belföld

Varga Judit a svájci kapcsolatok erősítése mellett

A közös nevező: a polgárok véleményének megkérdezése

Az Igazságügyi Minisztériumba látogatott Andreas Glarner svájci parlamenti képviselő, a Svájc–Magyarország Baráti Tagozat elnöke – tette közzé Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Varga Judit a svájci kapcsolatok erősítése mellett
Varga Judit miniszter és a Svájc–Magyarország Baráti Tagozat elnökének kézfogása az Igazságügyi Minisztériumban október 3-án
Fotó: Facebook/Varga Judit

Varga Judit posztja így folytatódik:

„Glarner a bevándorlás, a közbiztonság és a szakképzés kérdéseiben aktív politikus, ezekben a témákban pedig Magyarország európai szinten modellértékű példát mutat. Svájc arról is híres, hogy megkérdezi a polgárai véleményét, ebben pedig szintén könnyen megtalálhatja a közös hangot hazánkkal, hiszen a magyar kormány is rendszeresen indít konzultációkat társadalmi kulcskérdésékről.

A magyar–svájci kapcsolatok évek óta kiegyensúlyozottak, ezekben az időkben pedig különösen fontos az Unión kívüli európai országokkal is a szoros együttműködés fenntartása!”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom