Belföld

Magukat tüntették el a gazdák valódi tüntetés helyett

A baloldal „gazdatüntetése” sokkal inkább hasonlít a gazdák eltüntetésére, mint egy valódi demonstrációra – véli a Fidelitas.

Magukat tüntették el a gazdák valódi tüntetés helyett
A Fidelitas vitt magával néhány traktort is
Fotó: Facebook/Fidelitas

A kormánypárt ifjúsági társszervezete a helyszínen járt, és vittek magunkkal néhány traktort is, hogy a szervezők legalább egy-két mezőgazdasági járművet fel tudjanak mutatni az érdektelenségbe fulladt akcióban – számolnak be róla Facebookra feltöltött videójukban.

A megmozdulás főszervezőjét, Szabó Bálintot, a korábbi MSZP–DK-s politikust már a kilátogatók is szélhámosnak nevezik a néhány fős „gazdátlan” kamutüntetés miatt – emelik ki.

Objektum doboz

A valódi gazdák pedig a jövőben is számíthatnak a kormányra és a jobboldalra. Magyarországon a gazdatársadalomnak van saját érdekképviseleti szervezete – a MAGOSZ – ami évtizedek óta becsülettel és eredményesen képviseli a magyar gazdák és mezőgazdaság érdekeit az Országgyűlésen és a kormányzatban is. A magyar agrárium és a magyar emberek szövetsége erősebb a baloldali uszításnál. A gazdákra a legnehezebb időkben is számíthattunk és amikor baj van, mi is ott állunk mögöttük – teszik hozzá.

Kapcsolódó írásaink