Belföld

A baloldal még mindig megszüntetné a magyarokat védő intézkedéseket

A Heti TV Pirkadat című műsorában az egész baloldal álságosságáról rántotta leplet Róna Péter.

A baloldal még mindig megszüntetné a magyarokat védő intézkedéseket
Már fél tanknál is érezhető a piaci és a hatósági ár közötti különbözet
Fotó: MH/Purger Tamás

A baloldal legutóbbi köztársasági elnökjelöltjének tervei, amelyeket nyilvánvalóan a teljes balos csipet-csapat oszt, a következők: 

„Ársapka nem kell, rezsicsökkentés nem kell és a piachoz alkalmazkodni kell!”

Az ominózus részlet az alábbi videóban 10:05-től látható:

Objektum doboz

Túl sok pénz van a magyar embereknél és vállalkozásoknál, amit durva adókkal el kell venni – ezek voltak Róna Péter korábbi tervei, amik szintén jól összefoglalják, hogy a baloldal mit üzen házi közgazdásza által. Róna akkor céges adóemelésről és többkulcsos, a tetején brutális mértékű, 35 százalékos személyi jövedelemadóról beszélt. 

Persze a Gyurcsány vezette teljes (persze igen kicsire zsugorodott) térfél most nap mint nap próbálja úgy eladni az általuk szervezett, tüntetésnek alig mondható megmozdulásokat, hogy a magyar dolgozók védelmét tekintik elsődlegesnek. Azért az ehhez hasonló interjúkban egyértelműen kilóg a lóláb: megszorítások jönnének, ha ők jutnának hatalomra.

A valóság pedig a következő:

Továbbra is minden család és minden nyugdíjas spórolni fog a rezsicsökkentéssel. Az átlagfogyasztásig változatlanul az eddig csökkentett energiaárat kell fizetni, ez havonta továbbra is 159 ezer, éves szinten 1,9 millió forint megtakarítást jelent a családoknak. A kormány rendkívüli intézkedésekkel biztosítja, hogy az országnak legyen elég energiája télen is, a rezsicsökkentés pedig fenntartható maradjon. Emellett árstopokkal biztosítják az alapvető élelmiszerek és a 95-ös benzin, valamint a dízel stabil árát is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom