Belföld

Kivirágzott a zuglói kátyú

Borbély Ádám piros szegfűt ültetett a zuglói kátyúba - derül ki a Zuglói Fidesz elnökének Facebook-oldaláról. 

Kivirágzott a zuglói kátyú
Piros szegfű a Laky Adolf utcában
Fotó: Facebook/Borbély Ádám

Borbély Ádám a Laky Adolf utca balesetveszélyes kátyúiba ültetett piros szegfűt, amiről hivatalos Facebbok-oldalán is közzétett egy posztot. A politikus kiemelte, Karácsony Gergely és Horváth Csaba polgármestersége alatt a kerületi utak állapota jelentősen leromlott, ennek következtében egyre több a kátyú.

A baloldali kerületvezetés azonban inkább magára költi a pénzt, továbbra is kifizetőhelyként használja Zuglót - tette hozzá. Kifejtette, a nemrégiben átadott új kerületi útszakaszok a kormánynak köszönhetően újultak meg, szükség is van a segítségre, mert a baloldalt láthatóan aligha zavarja a rengeteg úthiba. Az itt élőknek viszont elege van abból, hogy nem lehet tőlük biztonságosan közlekedni - jegyezte meg.

Borbély Ádám felhívta a figyelmet, a helyzet fővárosi szinten sem jobb, hiszen a Tarlós István idejében elfogadott, beárazott, ütemezett útfelújítási programból Karácsonyék egyszerűen lehúzták a Nagy Lajos király útja Kassai tér és Bosnyák tér közötti szakaszát és a teljes Fogarasi utat.

Kapcsolódó írásaink

Hadházy Ákos polgárháborús retorikája

ĀHadházy Ákos láthatóan idegenként mozog Zuglóban, a koncon marakodó zuglói baloldal egységét aligha segíti – nyilatkozta lapunknak Borbély Ádám, a Fidesz zuglói elnöke

Hadházy most már Zuglóban hergel

ĀA baloldalon újabban általánossá vált, hogy méhlegelőnek nevezik a gazdátlan igénytelenséget – mondta a fideszes Borbély Ádám