Belföld

Hadházy Ákos a zuglói erdőben – Szemfényvesztés és látványpékség

Nem tett esküt, siránkozik

„Amíg nincs irodám, köztéri fogadóórákat fogok tartani Zuglóban” – kezdte Facebook-bejegyzését Hadházy Ákos, Zugló megválasztott országgyűlési képviselője, aki egyedüliként még nem tette le az esküjét.

Hadházy Ákos a zuglói erdőben – Szemfényvesztés és látványpékség
Hadházy Ákos a zuglói erdőben – Szemfényvesztés és látványpékség
Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

A kültéri eseményt Borbély Ádám, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke lapunknak úgy kommentálta, ez szemfényvesztés és látványpékség. Hadházy ilyen akciókkal próbálja elterelni arról a kínossá vált akciójáról a figyelmet, hogy nem tette le a parlamenti esküjét, a zuglóiak nem arra választották meg, hogy egy parkban hűsöljön a fák alatt, hanem, hogy az érdekükben járjon el az Országgyűlésben – tette hozzá. A politikus emlékeztetett, ma Zugló az egyetlen település, amelyet nem képvisel senki, és ha egyszer le is teszi az esküjét – saját elmondása szerint –, akkor sem kíván részt venni a törvényhozás munkájában, ami a jó érzésű zuglóiakat egyszerűen felháborítja.

Borbély Ádám a kerületben látható állapotokról kifejtette, alig egy éve a teljes kerületvezetés együtt adta át a Rákos-patak partját, de ma már az egész területet felveri a méteres gaz. A képviselő hivatalos Facebook-oldalán egy fotót is mellékelt, amihez azt írta: „Szúrja meg a bogáncs azokat, akik átadták a patak partján a sétányt és utána hagyták elgazosodni, csak hosszú nadrágban merészkedtem le a térkőről, mert a baloldal bogáncsa nagyon szúrja ám a lábat, akik erre azt mondják, hogy méhlegelő, küldjék be a saját kutyájukat a toklászos dzsuvába! Képzelje el mindenki, ha ugyanez a Városligetben történik, ott szó sem lehet méhlegelőről, csakis arról, hogy a Fidesz »ELLOPJA« a pénzt. Ha pedig az első esőzés után szakszerűen le lett kaszálva az egész Liget, akkor is – folytatta. Hozzáfűzte –, Karácsony Gergely, főpolgármester és Horváth Csaba polgármester az érintett szakasz átadásával hencegett, de minden csoda három napig tart (náluk tényleg)!”

Kapcsolódó írásaink

Hadházy most már Zuglóban hergel

ĀA baloldalon újabban általánossá vált, hogy méhlegelőnek nevezik a gazdátlan igénytelenséget – mondta a fideszes Borbély Ádám