Belföld

Hollik István: A következő négy év munkájával háláljuk meg aktivistáink és segítőink bizalmát

Hollik István köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez.

Hollik István: A következő négy év munkájával háláljuk meg aktivistáink és segítőink bizalmát
Hollik István
Fotó: MH

Mint fogalmazott, „ezt a mértékű felhatalmazást biztosan nem tudtuk volna megkapni aktivistáink, segítőink és támogatóink segítsége nélkül.” 

Hozzáállásuk, elkötelezettségük tükröződött azon a rengeteg segítségen, amelyet a kampány során nyújtottak, így az eredmény nagymértékben nekik is köszönhető – tette hozzá. 

Hollik István arról is beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy a mi politikai közösségünkben úgy szokás, hogy ha valaki munkát végez, ráadásul önkéntesen, lelkesen, a hazája iránti elkötelezettségből, azt a munkát illendő megköszönni.

Kifejtette, hogy az elmúlt időszakban annak a több mint százezer – választókerületenként közel ezer – embernek, aki segítette a munkánkat, személyesen a választókerületi elnökök és megválasztott képviselők által szervezett köszönő rendezvényeken mondtunk köszönetet.

Emellett a miniszterelnök által írt levélben is megköszöntük az elmúlt időszakban azt a sok munkát, amelyet aktivistáink, támogatóink nyújtottak, „legfőképp azonban a következő négy év munkájával mondunk majd köszönetet segítőinknek” – hangsúlyozta.

Hollik István úgy folytatta, a háború és a fenyegető gazdasági válság is jól mutatja, hogy a veszélyek évtizedében élünk, ezért nagyon észnél kell lennünk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarország ezekben a zivataros időkben is megvédje a magyar családok, az idősek, illetve a magyar vállalkozások érdekeit. 

Ezen fogunk dolgozni, megköszönve támogatóinknak az eddig nyújtott segítséget – zárta szavait a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Kapcsolódó írásaink