Belföld

Nem elfelejteni! - így sértette meg Márki-Zay a magyarokat és a kárpátaljaiakat

Cikksorozatunkban összegyűjtöttük a baloldal miniszterelnök-jelöltjének legdurvább mondatait, melyekkel a választókat alázta - 2. rész

Cikksorozatunkban összegyűjtöttük a baloldal miniszterelnök-jelöltjének legdurvább mondatait, melyekkel a választókat alázta. MiniFeri már számos társadalmi csoportot megsértett, sértegette az időseket, a Fidesz-szavazókat, zsidózott is, és több alkalommal volt homofób megnyilvánulása. A második részben bemutatjuk, milyen vállalhatatlan módon kommunikált Márki-Zay Péter a magyarokról és a kárpátaljai honfitársainkról.

Nem elfelejteni! - így sértette meg Márki-Zay a magyarokat és a kárpátaljaiakat
Márki-Zay Péter, baloldali miniszterelnök-jelölt
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Márki-Zay Péter egyik deklarált politikai célja, hogy meggyőzze a fideszeseket is, hogy érdemes rá szavazni. A projekt nem igazán halad, tekintve, hogy a baloldal jelöltje a legváltozatosabb sértéseket vágja hozzá a jobboldali, konzervatív érzelmű emberekhez. Rendszeresen hangoztatja, hogy ostobának tartja őket, sőt szerinte „hazaárulók", amiért Orbán Viktorra szavaznak.

Aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes az ostoba! - tetézte a beszólásokat.

Objektum doboz

A háború elől menekülő kárpátaljai magyarokat támadta a baloldal miniszterelnök-jelöltje - Márki-Zay Péter szerint míg korábban át kellett jönniük a határon, hogy a leadják a szavazatukat a Fideszre, most nem kell átjönni, mert már itt vannak.

A baloldali listavezető azt is mondta, hogy szerinte nagyon sok kárpátaljai magyar inkább oroszpárti lehetett.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink