Belföld

Márki-Zay bődületes kamuja: a nem létező meleg miniszterek videói

Márki-Zay Péter az elmúlt hetekben számos alkalommal beszélt arról, hogy egy blog több meleg miniszter botrányát készíti elő. A baloldali politikus utalt arra, hogy az ördög ügyvédje nevű blogról lehet szó, amelynek felvételei vannak az állítólagos meleg miniszterekről. 

Márki-Zay bődületes kamuja: a nem létező meleg miniszterek videói
Márki-Zay hazudott, most pedig kétségbeesetten próbál menekülni a saját maga által épített alternatív valóságból.
Fotó: MH

Kedd délelőtt a jelennek már azt mondta, hogy csalódott, mert lehet, hogy nincsenek is ilyen felvételek. Ezt követően ismét összevissza beszélt bizonyos paktumokról, ebből azt lehetett csupán leszűrni, hogy nem lesznek semmilyen felvételek nyilvánosságra hozva.

Bár Márki-Zay ezt a maga zavaros módján próbálta indokolni, de elég nyilvánvaló, hogy azért nem lesznek a felvételek közzétéve, mivel ezek nem is léteztek, és a baloldali politikus hazudott, most pedig kétségbeesetten próbál menekülni a saját maga által épített alternatív valóságból. 

A Jelen-interjú az Egyenes beszédben is szóba került. A műsorvezető felvetette, hogy Márki-Zay paktumokról beszélt, és ő azt szerette volna tudni, hogy konkrétan miről van szó. A baloldali politikus azonban ismét kitérő választ adott, a szokásos stílusában ködösített, majd azzal zárta le az egészet, hogy az újságírók dolga kideríteni a botrányokat.

Ebben az interjúban nem csak a fentiek voltak indikátorai annak, hogy Márki-Zay összevissza fogalmazása bajba sodorhatja az országot. A háborúval kapcsolatos megnyivánulásait ebben a cikkben taglaltuk!

Kapcsolódó írásaink

Zavaros múlt, ellentmondásos fejtegetések

ĀFeltételezések szerint Márki-Zay Péter már úgy ment ki Kanadába, hogy szerződése volt egy francia céggel, ugyanakkor azt állítja, kezdetben alkalmi munkákból élt