Belföld

„Megtörtént a kommunistákat és fasisztákat együtt képviselő ellenzéki pártok hattyúdala”

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepén a CÖF-CÖKA által szervezett Békemenetünkön közösségünk összetartozása, ereje ismét megmutatkozott - írta szerdai közleményében Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke.

„Megtörtént a kommunistákat és fasisztákat együtt képviselő ellenzéki pártok hattyúdala”
A Békemenet vezényszavával „NO WAR” – nemet mondtak a háborúra a résztvevők
Fotó: MH/Katona László

Az orosz-ukrán háború árnyékában Európának jeleztük, hogy a béke minden előtt! Kormányunk hivatott nemzetközi képviseletünkre. Megtett intézkedései a magyarság érdekeit messzemenőkig követik - fogalmazott Csizmadia László.

A CÖF-CÖKA elnöke szerint Orbán Viktor beszéde erőt sugárzott, a kormányfő hívására félmillióan vettek részt az eseményen, megszégyenítve az ellenzék magyarellenes, több sebből vérző összetákolt, azonos időben összehívott „nagygyűlését”.

Csizmadia László kiemelte: miközben civilek ezrei segítik a háború elől menekülőket szállással, étkezéssel és pénzadományokkal, a hazai ellenzék álnok módon igyekszik háborúba sodorni hazánkat. Békemenetünk vezényszavával „NO WAR” – nemet mondtunk a háborúra - szögezte le.

Rámutatott: eközben az identitásukat vesztett ellenzékiek farkasétvággyal szeretnék megszerezni a hatalmat. Elárulva hazánkat, nem szégyellik a külföldi támogatások szinte már mérhetetlen mértékű igénybevételét.

Márki-Zay miniszterelnök-jelöltjük, ahogy számba vehettük, pár ezres nagygyűlésükre meghívta az a Donald Tuskot, aki lengyelként sikeresen veri szét az EU Néppártot, és aki a szmolenszki repülőgép lezuhanásakor testközeli módon fejezte ki Putyin elnökhöz vonzódását.  Erről az orosz sajtó annyit írt: „a mi emberünk Varsóban”.

Tegnap megtörtént a kommunistákat és fasisztákat együtt képviselő ellenzéki pártok hattyúdala. A kiöregedett „komszomolisták - ifjú kommunisták” megérettek leváltásukra - fogalmazott Csizmadia László.

A népfelség az április 3-i országgyűlési választásokkor ítéletet mondhat. A CÖF-CÖKA elnöke úgy véli, az ítélet indoklásához történelmi alapot adott március 15-i Békemenet.

„Szellemi honvédőkből álló sokaságunk 2009 óta rendíthetetlen, mert a hazugságok helyett az igazságot követi. Megtisztelő volt számomra és köszönöm, hogy együtt vonulhattunk. Most előre, családjaink és gyermekeink jó sorsát biztosító április 3-i választások megnyeréséért. Semmit rólunk, nélkülünk!” - írta Csizmadia László.

Kapcsolódó írásaink