Belföld

A baloldal miniszterelnök-jelöltje belegázolt a kommunizmus áldozataiba és családjaikba is

A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy a magyar baloldal miniszterelnök-jelöltje cinikusan „belemondja a magyarok képébe”, hogy ő a kommunisták és a fasiszták jelöltje is, ezzel belegázolva a kommunizmus áldozataiba és családjaikba is.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje belegázolt a kommunizmus áldozataiba és családjaikba is
A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy a magyar baloldal miniszterelnök-jelöltje cinikusan „belemondja a magyarok képébe”, hogy ő a kommunisták és a fasiszták jelöltje is
Fotó: Facebook / Márki-Zay Péter

A nagyobbik kormánypárt a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából pénteken közleményében felidézte: a kommunista diktatúra Európa és Magyarország történelmének egyik legvéresebb, legkegyetlenebb, legaljasabb korszaka, alig van magyar család, amelyben ne lenne áldozata.

A kommunisták szüleink, nagyszüleink, dédszüleink életét tették tönkre - fogalmaztak.

Kitértek arra: a kommunisták nem is olyan rég több százezer magyar embert végeztek ki, akasztottak fel, lőttek agyon, tüntettek el, börtönöztek be, kínoztak meg, telepítettek ki, hurcoltak kényszermunkatáborba.

Politikai vagy vallási hovatartozásuk miatt üldözték, tettek tönkre, nyomorították meg testileg-lelkileg az embereket, családokat szakítottak szét, elkobozták ingatlanjukat, földjeiket, jószágaikat, vállalkozásaikat, lesöpörték a padlásukat. Megfélemlítésben tartották a magyarokat, korlátozták szabadságjogaikat, vérbe fojtották a kommunizmus elleni forradalmukat - idézték fel.

„Magyarország ébresztő!”, a baloldalt ma is az a Gyurcsány-klán vezeti, amely a kommunizmusban is élet-halálról döntött, majd posztkommunistaként a rablóprivatizáción lett milliárdos - írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

És akkor megérkeztek…

ĀMár akkor elkezdődtek a törvénytelenségek, amikor még – elméletileg – szó sem volt a kommunista diktatúra kiépítéséről, tisztázni kellett, ki tartozik a magyar „élcsapathoz”