Belföld

Hollik: Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza

Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza, ami tönkretett országot és gazdaságot jelentene - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi videonyilatkozatában.

Hollik: Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: Facebook / Fidesz

Korábban beszámoltunk róla, hogy a kommunisták és fasiszták együtt segítenék vissza Gyurcsányt a hatalomba. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésén arra hívta fel a figyelmet, hogy a DK-elnök „Itt a Feri” címmel rendezvénysorozatot indított. „Erősen szimbolikus, hogy a kampány megint arról szól, hogy itt Feri, akit a baloldal nagy egyetértésben próbál visszasegíteni a hatalomba” – mondta Kocsis Máté.

Hollik István kedden kifejtette: Nagykőrösön folytatták az aláírásgyűjtést, és arról beszélgettek a támogatóikkal, mindannyian hallották, hogy Márki-Zay Péter azt mondta, „ő rendkívül liberális gazdasági kérdésekben, és azt is mondta, hogy szerinte nem kell feltétlenül minimálbér Magyarországra”.

Hollik István hangsúlyozta: „itt a nagykőrösiek is pontosan tudják, hogy a roppant liberális gazdaságpolitika és a minimálbér megszüntetése” a gyurcsányi politika, tehát Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza.

Úgy vélte, ez „befagyasztott béreket, tönkretett országot, tönkretett gazdaságot, növekvő munkanélküliséget” jelentene. „Nem szeretnénk, hogy visszajöjjön a régi gazdaságpolitika, hiszen mindannyiunknak előre kell menni és nem hátra” - fogalmazott a politikus.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink