Belföld

Hollik: Április 3-án arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba

Április 3-án, az országgyűlési választáson arról kell dönteni, hogy visszaengedjük-e Gyurcsány Ferencet a hatalomba, vagy haladunk tovább azon az úton, amelyen elindultunk - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója Hollik: április 3-án arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba
videónyilatkozatában.

Hollik: Április 3-án arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba
Hollik: Április 3-án arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba
Fotó: MH

Hollik István kijelentette, hogy a baloldal kormányzati teljesítményét már ismerjük, „tudjuk, milyen az, amikor ők kormányoznak: magas adók, munkanélküliség, kisebb fizetések, bérek befagyasztása. Ez történik, ha a baloldal van hatalmon” - húzta alá.

Hozzátette, hogy most ugyanaz a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon akar visszatérni a hatalomba, aki egyszer már tönkretette a magyar gazdaságot. A szocialisták kormányzásának utolsó évében mindössze 73 500 forint volt a minimálbér, most pedig 200 000 forint - hívta fel a figyelmet.

Hollik István szerint a „kijelölt miniszterelnök-jelöltjük” is visszahozná a Gyurcsány-korszakot azzal, hogy - mint korábban mondta - a minimálbér teljesen felesleges és eltörölhető. A baloldal a minimálbér eltörlésével kiszolgáltatná a magyar dolgozó embereket, és több százezer ember fizetését és munkáját sodorná veszélybe - emelte ki a kormánypárti politikus.

Hozzátette, hogy még a mostani, 20 százalékos minimálbér-emelést sem támogatta a baloldal.

„Április 3-án tehát arról is döntünk, hogy marad-e az új magyar gazdaság, vagy engedjük-e Gyurcsány Ferencnek és Márki-Zay Péternek, hogy visszahozzák a kudarcos régi gazdaságpolitikát” - fogalmazott Hollik István.
 

Kapcsolódó írásaink