Belföld

Gyalázatos módon kommentálta Karácsony jelöltje a halálos balesetét

Gér Mihály, a Karácsony-párt Párbeszéd politikusa, a baloldal Pest megye 10-es jelöltje 2016-ban az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt Budapesten. Az elütött fiú a helyszínen meghalt, a lány mozgássérült lett. Gér Mihály az esetet követően szinte dicsekedve számolt be tettéről a Facebook egyik zárt csoportjában.

Gyalázatos módon kommentálta Karácsony jelöltje a halálos balesetét
Gér Mihály és Karácsony Gergely
Fotó: BENNFENTES

Kommentje szerint a fiatal párból a fiú a helyszínen meghalt, de „a csajt csak megnyomorítottam”. „Azt hitték, erősebbek a quattrónál” - írta érzéketlenül egy másik kommentben.

Köztudott, Karácsony korábban azzal indokolta, hogy nincsen jogosítványa, hogy az apukája egyszer nem érkezett haza. Karácsony párttársa, a gázoló Gér Mihály a baloldal jelöltje Pest megye 10-es, monori központú választókerületében.

A gyalázkodásról készült képernyőmentéseket a BENNFENTES oldalán tekintheti meg!

Gér Mihály hétfőn délután a sajtóban megjelent cikkekre reagálva a Facebookon bejelentette, hogy visszalép a képviselőjelöltjségtől.

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsány beismerte, ő a főnök

ĀHétértékelő. A DK elnöke 2006-ban hazudozásaival lejáratta a miniszterelnök-jelölti vita műfaját, Márki-Zay pedig nem vitaképes, olyan mint egy felhúzott gramofon – mondta Kiszelly Zoltán