Belföld

A Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal feladná az ország védelmét

A baloldal kormányzása alatt leépítette a honvédséget, most is első dolga lenne a rendőrök és katonák visszahívása a határvédelemről - tudatta lapunkhoz eljuttatott közleményében hétfőn a Fidesz.

A Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal feladná az ország védelmét
Megrongált kerítés a Horgos és Röszke közötti határátkelőnél
Fotó: MTI/Molnár Edvárd

A baloldal valódi programja: Magyarország biztonságának és védelmének feladása - mutat rá a Fidesz, emlékeztetve: a baloldal kormányzása alatt leépítette a honvédséget, most is első dolga lenne a rendőrök és katonák visszahívása a határvédelemről.

„A baloldal miniszterelnök-jelöltje annak a Gyurcsány Ferencnek a visszatérítésén fáradozik, aki személyesen is nekiállt a határkerítés lebontásának és aláírást gyűjtött a kötelező migránskvóta mellett” - hangsúlyozza a Fidesz, hozzátéve: a Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat bevándorláspárti politikáját, feladná az ország biztonságát és védelmét az illegális migráció ellen.

„Gyurcsány pártja még ezekben a hetekben is arról beszélt, hogy a »kerítés tarthatatlan«, miniszterelnök-jelöltjük szerint a migránsok egy-két évtized alatt integrálhatóak és szerinte különben sem bántanak senkit. Április 3-án Magyarország biztonsága is a tét. A baloldal bevándorlóországot csinálna hazánkból, mindenhol ezt teszi, ahol hatalomra jut” - mutat rá a Fidesz.
 

Kapcsolódó írásaink

Lelepleződött a hazugsággyár

ĀElfogult, tendenciózus, ferdítő, sőt hazudozó szervezetek tettek szert befolyásra a Brüsszelben – figyelmeztetett Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Faktumban.