Belföld

Orbán Viktor visszafizette a hitelét

A közzétett vagyonnyilatkozata alapján Orbán Viktornak nincs megtakarítása viszont teljes egészében kifizette a hitelét, amelyet feleségével, Lévai Anikóval 2002-ben közösen vett fel 20 millió forint értékben.

Orbán Viktor visszafizette a hitelét
Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A kormányfő ingatlanjaiban nem volt változás, mostani nyilatkozatában is azok szerepelnek, amelyeket korábban is feltüntetett: résztulajdonosa egy 2002 májusában vásárolt XII. kerületi ingatlannak, illetve tulajdonosa a 2013 szeptemberében vásárolt felcsúti házának.

A miniszterelnöki foglalkozásából származó havi adóköteles (bruttó) jövedelme mellett képviselői tevékenységéből is adóköteles jövedelme származik. Pártelnöki jövedelmét azonban határozatlan időre felfüggesztette.

Kapcsolódó írásaink

Nem tudni, miből fizeti hirdetéseit Márki-Zay

ĀA Gyurcsány-féle baloldal kapitánya közel ötvenmilliót költött internetes hirdetésekre - A KDNP is a pénz eredetét firtatja, miközben rámutat, hogy ilyen a baloldali átláthatóság

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom