Belföld

Nacsa Lőrinc: Tudta az MSZP, hogy Bangóné hazudik a diplomájáról?

A Fidesz-KDNP arra vár választ az MSZP vezetésétől, már korábban tudták-e, hogy képviselőjük, Bangóné Borbély Ildikó hazudik a diplomájáról.

Nacsa Lőrinc: Tudta az MSZP, hogy Bangóné hazudik a diplomájáról?
Bangóné Borbély Ildikó
Fotó: MH

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői videónyilatkozatában azt mondta: Bangóné Borbély Ildikó éveken keresztül hazudott, ezért joggal merül fel a kérdés, hogy az MSZP vagy annak vezetése korábban is tudhatott-e arról, hogy képviselőjük hazudik a diplomáját illetően.

„Ha igen, akkor miért vártak a lebukásig?” - tette fel a kérdést.

Felidézte: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője korábban azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, azonban kiderült, hogy ez nem igaz, a Budapesti Gazdasági Egyetem egyértelműen cáfolta, hogy a képviselő diplomát szerzett az intézményükben.

Nacsa Lőrinc megjegyezte: úgy tűnik, hogy ez régi szokás lehet a baloldalon, hiszen Hajnal Miklós, a Momentum országos elnökségének tagja is azt állította magáról, hogy közgazdász, miközben nem szerzett diplomát, Karácsony Gergely pedig nyelvvizsgát „hazudott magának”, aztán kiderült, hogy csak „hiperpasszív nyelvtudással” rendelkezik, nyelvvizsgával nem.

Ők persze ma is hivatalban vannak - hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus.

Kapcsolódó írásaink