Belföld

Szégyentelen halálkampánnyal nyitotta az évet Márki-Zay

A baloldal tavaly megkezdett halálkampányát - ha lehet ilyet állítani -, még az eddigieknél is gyomorforgatóbb módon folytatja Márki-Zay Péter.

Szégyentelen halálkampánnyal nyitotta az évet Márki-Zay
Márki-Zay Péter
Fotó: MH

A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester újévi videóüzenetében - írja az Origo.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje húszperces bejelentkezésében hosszan sorolta a kormány által hozott jóléti intézkedéseket, amelyekre szerinte azért van szükség, mert a Fidesz fél egy esetleges választási vereségtől 2022-ben.

Márki-Zay Péter most is beszélt a politikai baloldal árulóiról, önmagát indirekt módon Bajnai Gordonhoz és Botka Lászlóhoz hasonlította, akik szintén a baloldal miniszterelnök-jelöltjei voltak, de szerinte a baráti tűznek estek áldozatul.

Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság – reagált Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke Márki-Zay nyugdíjasokra tett megjegyzésére.

Kapcsolódó írásaink

Két világnézet csap össze a 2022-es választáson

Ā„Márki-Zay ugyanazt az álláspontot képviseli, mint Gyurcsány: beengedné a migránsokat, mentegeti Sorost, eltörölné a rezsicsökkentést, kiszolgáltatná hazánkat Brüsszelnek, sértegeti a jobboldali választókat, és még a minimálbért is eltörölné”