Belföld

Fidesz: A baloldal egyszer már eljátszotta a befektetők bizalmát

A baloldal egyszer már eljátszotta a befektetők bizalmát, és most is a régi, elhibázott gazdaságpolitikát folytatná - mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője szombati videónyilatkozatában.

Fidesz: A baloldal egyszer már eljátszotta a befektetők bizalmát
Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra, ezért kell megállítani a Gyurcsány-Márky-Zay féle baloldalt
Fotó: Századvég

A szóvivő közölte: Magyarország ma az egyik legvonzóbb befektetési célpont; ez munkahelyeket, fejlesztéseket jelent az országnak. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy 2010 előtt ez nem így volt.

Mint mondta, a baloldal egyszer már eljátszotta a befektetők bizalmát, kormányzása pénzügyi és gazdasági csődbe vitte az országot, rossz, elhibázott gazdaságpolitikát folytatott és „agyonadóztatta” a munkát. Mindezekkel elriasztotta a befektetőket, elvette a beruházók bizalmát, kedvét, és teljesen eljátszotta a Magyarország iránti bizalmat - tette hozzá.

A 2010-es kormányváltás után évekig tartott helyreállítani a Magyarország iránti befektetői bizalmat. De sikerült, és ez ma már olyan erős, hogy még a járvány alatt is sorra érkeztek, érkeznek a munkahelyteremtő beruházások az országba, és a hazai vállalkozások beruházási kedve is folyamatosan nő - jelentette ki Horváth László.

„A baloldal most is ugyanazt a régi, elhibázott gazdaságpolitikát folytatná, de Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra. Ezért kell megállítanunk a Gyurcsány-Márky-Zay féle baloldalt!” - fogalmazott a szóvivő.

Kapcsolódó írásaink