Belföld

Márki-Zay ostobának nevezte az ország közel 80 százalékát

Márki-Zay Péter végtelenül ostobának nevezte az ország közel 80 százalékát, van-e még olyan, akit nem néz le a baloldal új jelöltje - tette fel a kérdést Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója.

Márki-Zay ostobának nevezte az ország közel 80 százalékát
Van-e olyan Magyarországon, akit Márki-Zay még nem sértett meg?
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A kormánypárti politikus szerint a baloldal új felkentjének tisztánlátását cseppet sem zavarja meg az, hogy nemcsak a magyar emberek, hanem az egész Európai Unióban és Brüsszelben is világosan látják, hogy az illegális migráció első számú kritikusa immár évek óta Orbán Viktor.

Objektum doboz

Hát éppen ezért támadnak bennünket a bevándorláspártiak a határkerítés megépítéséért, a határok védelméért, vagy a migráció folyamatos kritizálásáért – emelte ki Hollik István.

De a baloldal kijelölt vezetőjének mondatában nem is ez a legfelháborítóbb, hiszen sok sületlenséget beszélt már az elmúlt időszakban. Sokkal inkább az, hogy nem képes befejezni a magyar emberek sértegetését.

Nevezte már trágyával etetett gombának mindazokat, akik támogatják a rezsicsökkentést. Nevezte már a Fidesz szavazóit szellemileg leépült embereknek, akik még egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Most pedig leostobáz mindenkit, aki támogatja a kormány bevándorlás ellen tett intézkedéseit – sorolta a baloldal közös jelöltjének korábbi kijelentéseit Hollik István.

„Kérdezem én, hogy mikor hagyják végre abba? De a baloldal egy dologban biztos lehet: a magyar emberek válaszolni fognak ezekre a válogatott sértésekre.”

Nem Gyurcsányi stílusban és nem is most, hanem tavasszal a szavazófülkében és az a válasz nagyon határozott lesz – zárta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kapcsolódó írásaink