Belföld

Kocsis Máté: Karácsonyt nem a villamos fogja elütni, hanem a Városháza

Ha jól nézem, Karácsony Gergelyt nem a villamos fogja elütni, hanem a Városháza - írta pénteken délután Facebook-oldalán Kocsis Máté.

Kocsis Máté: Karácsonyt nem a villamos fogja elütni, hanem a Városháza
Karácsony Gergely
Fotó: MH/Purger Tamás

A Fidesz frakcióvezetője bejegyzésével a Városháza tervezett eladása körül kialakult botrányra reagált. Immáron több felvétel is nyilvánosságra került, amelyek bizonyítják, Karácsonyék valóban tervezték a Városháza épületének értékesítését, hiába állította korábban az ellenkezőjét a főpolgármester.

A baloldali politikus hazugságspirálba került, saját korábbi kijelentéseinek ellent mondva kezdett kínos mentegetőzésbe, most pedig úgy tűnik, beosztottjára, a Vagyonkezelőt vezető Barts Balázsra próbálja rákenni az egész ügyet. A botrány legfrissebb fejleményéről ide kattintva olvashat többet.

A pénteki nap folyamán azt is megírtuk az ügyhöz kapcsolódóan, hogy Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő befolyással üzérkedés gyanúja miatt feljelentést tett egy fővárosi ingatlan értékesítése miatt, amelyre a Városháza tervezett eladásával kapcsolatos sajtóhírek nyomán derült fény.

Kapcsolódó írásaink

Karácsonyék hazugságspirálja

ĀÚjabb leleplező videóval jelentkezett Anonymus, amely Karácsony Gergelyék két újabb hazugságát cáfolja meg - Fegyelmivel megúszta a Városháza eladásáról tárgyaló Vagyonkezelő vezére