Belföld

Kínosan kevés ember a baloldal rendezvényén

Alig ezren mentek el a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal rendezvényére. A baloldali propagandaújság, a hvg is rendkívül csalódott, néhány ezret írnak ők maguk is, és a lézengő emberekről is ők számoltak be. Gyurcsányné és Márki-Zay is beszélt. Márki-Zay megvédte főnökét, Gyurcsányt és Soros Györgyöt is.

Kínosan kevés ember a baloldal rendezvényén
Márki-Zay Péter egy színpadon Gyurcsány feleségével, Beszédében megvédte nemcsak Gyurcsány Ferencet, de Soros Györgyöt is
Fotó: MH/Purger Tamás

Két bukott politikus, Jakab Péter és Fekete-Győr András után jött Gyurcsányné 1956-ról elmélkedett és arra utalt, hogy övé is 1956...

Karácsony Gergelyt pedig úgy konferálták, hogy hazaszeretetből lépett vissza.  A bukott főpolgármester legmulatságosabb pillanata az volt, hogy nagy tömegről beszélt a kínosan kevés ember előtt.

Gyurcsány legújabb jelöltje, Márki-Zay Péter következett, aki 1956 és 2021 között próbált kapcsolatot találni. Nem sok sikerrel. Ellenben sajátos módon, kicsiknek nevezte közönségét - azaz, visszajött a baloldal „Merjük kicsik lenni” programja. Soros Györgyöt és Gyurcsány Ferencet viszont védte.

Óriási bukás volt a baloldal rendezvénye
Óriási bukás volt a baloldal rendezvénye
Fotó: MH/Purger Tamás

Márki-Zay szerint Sorosról nem bizonyította be a kormány, hogy egyetlen migránst is be akar telepíteni és Gyurcsányról sem bizonyosodott be semmi rossz.

Túl a megmosolyogtató hazugságon, Márki-Zay tehát tudatosan nem kerülte el, hogy Gyurcsánynak hízelegjen, ismét hűségesküt tegyen főnöke mellett.

Kapcsolódó írásaink