Belföld

Ez már kimagyarázhatatlan: újabb karlendítős fotó került elő a jobbikosról

Újabb botrányos fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről, akit az ellenzéki előválasztásnak hívott Gyurcsány-komédia több miniszterelnök-jelölt-jelöltje is mosdatott. 

Ez már kimagyarázhatatlan: újabb karlendítős fotó került elő a jobbikosról
Az ózdi jobbikos Farkas Péter Barnabás karlendítése az első fotón
Fotó: ATV

Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került első fotóról Farkas Péter Barnabás azt állította, hogy náci karlendítés helyett csak integetett,

A most nyilvánosságra került fényképen azonban teljesen egyértelmű a szélsőséges antiszemitizmusra utaló mozdulat.

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg a Bennfentes portál cikkét, bejegyzésében azt írta:

„Ez nagyon durva, újabb fénykép került elő a karlendítős náci jobbikosról! Vajon tovább mentegetik? Heteken keresztül mentegette Farkas Péter Barnabás jobbikos politikust az ellenzéki propagandamédia azzal, hogy karlendítésnek látszó mozdulatot tesz. Ezzel próbálták eladni az ózdi jobbikost a baloldali választók előtt. Kár volt ebbe a sztoriba ennyire beleállniuk, mert újabb, teljesen egyértelmű kép szivárgott az ózdi náci karlendítőről.”

Újabb fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről
Újabb fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről
Fotó: bennfentes.net

Saját pártja, a Jobbik mellett a DK is kitartott Farkas mellett az első kép felbukkanásakor. Gyurcsányné Dobrev Klára akkor azt nyilatkozta, ő elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet, majd hozzátette: „minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál”. 

Kapcsolódó írásaink

Jobbikos integetés

ĀNáci karlendítésre hasonlító mozdulat miatt fogott szánalmas magyarázkodásba egy jobbikos alpolgármester

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom