Belföld

Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány eltervezte

Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte. A mai napon végleg eldőlt, hogy nincs a baloldalon semmilyen új lendület, új arcok, semmilyen lezárt múlt, más politika, mert a baloldal megújítására tett erőtlen kísérletet csúfosan megbukott - írta Kocsis Máté Facebook-oldalán. 

Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány eltervezte
Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány eltervezte
Fotó: MH

Gyurcsány Ferenc bedarálta a Momentumot, az LMP-t, és megsemmisítette a Jobbikot is. Az MSZP-t már rég kinyírta - emelete ki a Fidesz frakcióvezetője.

Gyurcsány Ferenc az egyeduralkodó, az ő vezetésével a kudarcos múlt emberei térnek vissza a baloldalra a következő évtizedre. Mindent leuralt, a kicsiket felszámolta, ahogy előre megmondtuk - tette hozzá Kocsis Máté.

A frakcióvezető szerint lényegében már csak két lehetőséget hagyott Gyurcsány: vagy a felesége lesz a miniszterelnök-jelöltje, vagy a fővárosi bábja, aki már 17 évvel ezelőtt is a fizetési listáján volt, és aki azóta is szolgalelkűen hajtja végre akaratát. (Nyilvánvaló, hogy Márki-Zay Péter is csak reggeli lenne a baloldal vezérének.)

Objektum doboz

Folytatódjék hát a színjáték a baloldalon, de a végén biztosan csak egy nevet: Gyurcsány Ferenc.Megint ránk marad a feladat, hogy legyőzzük jövő tavasszal, készüljünk - írta Kocsis. 

Kapcsolódó írásaink

Fekete-Győr lemaradt, mint a borravaló

ĀA Gyurcsány-show első fordulójának finisében sok volt az eszkimó és kevés a fóka, túl sok a szavazat és túl kevés a számlálóbiztos – eredmény csütörtökön