Belföld

A jövő évi választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország

Ha a baloldal kerülne hatalomra, végrehajtaná a migránsok betelepítését - jelentette ki csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videójában a Fidesz-frakció szóvivője, hangsúlyozva: továbbra is az a tétje a 2022-es országgyűlési választásoknak, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország.

A jövő évi választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország
Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője
Fotó: MH

Halász János kiemelte: az Európába irányuló migráció nemhogy nem ért véget, hanem egyre inkább erősödik, milliók tartanak és készülnek most is Európa felé. „A nemzetközi baloldal bevándorlókontinenst akar csinálni Európából”, így akarják lebontani a nemzetállamokat, a nemzeti identitást, az európai keresztény kultúrát és így akarnak a baloldalnak szavazótömegeket keresni - tette hozzá.

Németországban, Franciaországban és Svédországban a lakosság jelentős része már migránshátterű, muszlim vallású - mondta a frakciószóvivő, megjegyezve: „Magyarország eddig csak azért úszta meg a migránsok betelepítését, mert az Orbán-kormány nem hajtotta végre Brüsszel és a Soros-hálózat követeléseit”.

„Ne legyünk naivak, ha a baloldal kerülne hatalomra, végrehajtaná a migránsok betelepítését” - fogalmazott Halász János, kiemelve: „Gyurcsány és a baloldal sorra teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit”: betelepítenék ide a migránsokat és a magyar emberekkel tartatnák el őket.

Mindezt a fideszes politikus szerint soha nem fogják bevallani, „hiszen tudják, akkor esélyük sem lenne a választáson”. Halász János azt mondta: ezt maga Karácsony Gergely főpolgármester, a baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje „kotyogta el”, amikor egy német lappal közölte, a baloldalnak megvan a közös migránsstratégiája, de azt nem fogják közzétenni a kampányban és a plakátokon, mert akkor nincs esélyük.

„Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék hazánkból is bevándorlóországot csináljanak, állítsuk meg őket!” - szólított fel a Fidesz-frakció szóvivője, aki ezért arra kérte az embereket, hogy írják alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót.

Kapcsolódó írásaink