Belföld

A gyurcsányi megszorításokra emlékeztet Orbán Viktor

Kétszázezer forintra emeljük a minimálbért! - írta szerda délelőtti Facebook-posztjához Orbán Viktor.

A gyurcsányi megszorításokra emlékeztet Orbán Viktor
Kétszázezer forintra emeljük a minimálbért! – írta Orbán
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

A miniszterelnök a Gyurcsány-kormány által hozott megszorításokra emlékeztet a bejegyzéssel együtt közzétett képen.

Objektum doboz

Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék eltöröljék a rezsicsökkentést!

A rezsicsökkentés eredményét máig érezni: a  magyar  emberek fizetik a legalacsonyabb energiaárakat Európában. Az uniós fővárosok között  Budapesten a legalacsonyabb az áram és a gáz ára. Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal eltörölje a rezsicsökkentés eredményeit!  Emlékezzünk, hogy a baloldal végig támadta a rezsicsökkentést és ha tehetnék, most is eltörölnék. Ugyanaz a Gyurcsány és a baloldal akar visszakerülni a hatalomba, akik kormányzásuk alatt tizenötször emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát - írja a Fidesz-KDNP szerdai közleménye.

A baloldal külföldiek kezére játszotta a közműszolgáltatókat és ezzel teljesen kiszolgáltatta nekik a magyar családokat. A sorozatos rezsiemelések miatt 2010-ben ott tartottunk, hogy a fizetésekhez viszonyítva az EU-ban a magyar családoknak volt a legdrágább a gáz, és az áram ára. Miközben a lakosságnak folyamatosan emelték a rezsit, Gyurcsány a saját cégének csökkentette az áram árát - emlékeztetnek.

Objektum doboz

Kiemelik: a Fidesz-KDNP kormány volt az első, amely nem sorozatos rezsiemelést, hanem rezsicsökkentést hajtott végre: 25 százalékkal csökkentettük a gáz, az áram és a távhő árát. A rezsicsökkentésnek köszönhetően már  2,2  milliárd forint maradt a magyar családoknál, nyugdíjasoknál, vállalkozásoknál.

Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal ismét a magyar emberekkel fizettesse Európa legdrágább rezsijét! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! - zárják a sajtóközleményt.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom