Belföld

Síró nők és a Jobbik-elnök: giccses forgatókönyv alapján készít kampányvideókat Jakab stábja

Gyurcsány-show

Új elemmel bővítette a Gyurcsány-show-t tegnap Jakab Péter, egy olyan videót osztva meg Facebook-oldalán, amelyben kampánykörútján egy panaszkodó egészségügyi dolgozó arcáról letörli a könnyet.

Síró nők és a Jobbik-elnök: giccses forgatókönyv alapján készít kampányvideókat Jakab stábja
Fotó: Facebook

A felvételen a nő a sérelmeit sorolja és közli, „nagyon várjuk a változást meg a megváltást”, Jakab letörli a könnycseppet, azt mondja: „Egyem meg!”, majd hosszasan – majdnem fél percig – öleli, miközben azzal biztatja: „Tartsatok ki! Pár hónap, jó? És elindulunk fölfelé.”

A színpadias jelenet felidézhet egy másik videót, amelyet augusztus végén tett közzé a Jobbik elnöke a „Nép hangja” címmel, azon egy könnyes szemű nő arról panaszkodott neki, hogy két diplomával sem tud elhelyezkedni itthon, ezért kénytelen Ausztriában dolgozni.

Objektum doboz

A Pesti Srácok azonban kiderítette, hogy a nő Opra Rita, a Jobbik korábbi képviselőjelöltje, és nem Ausztriában dolgozik: valójában egy Pest megyei településen, Barcson él, és bírósági végrehajtás van ellene, mert több százezer forinttal tartozik az önkormányzatnak. Egyelőre nem tudni, az újabb felvételen szereplő hölgy mennyire hiteles, az viszont látható, hogy Jakab stábjának megtetszett a giccses forgatókönyv, és a pártelnök színészi tehetségével is elégedettek.

Kapcsolódó írásaink