Belföld

Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból!

A baloldalt a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” aláírásgyűjtéssel kell újra emlékeztetni arra, hogy Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból - közölte a Fidesz-frakció szóvivője sajtótájékoztatón kedden Debrecenben.

Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból!
Az elmúlt hónapokban jónéhány erőszakos határátlépési kísérlet történt Kiszombor, Ásotthalom, Mórahalom és Bácsalmás térségében
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Halász János a helyi aláírásgyűjtő helyszínen emlékeztetett, Gyurcsány Ferencék álproblémának nevezve a migrációt elmentek az ország déli határára, hogy átvágják a kerítést és Brüsszelbe jártak és járnak „besározni Magyarországot”.

A kormánypárti politikus kifejtette, a DK elnökének véleménye szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat, Karácsony Gergely pedig a 2018-as kampányban beszélt arról, hogy a migránsokat nem használt lakásokba telepítné.

Sőt, Budapest főpolgármestere nemrégiben egy német lapnak azt mondta, ők továbbra is bevándorláspártiak, csak Magyarországon ezzel nem lehet kampányolni - idézte fel Halász János.

Az a helyzet, hogy nem változtak semmit, ezért nagyon fontos, hogy üzenjük meg nekik újra, a magyarok nem kérnek a bevándorlásból - hangoztatta a Fidesz-frakció szóvivője, megjegyezve, a magyarok egyszer már népszavazáson is elmondták, hogy nincs szükségük az illegális migrációra.
 

Kapcsolódó írásaink