Belföld

Orbán Balázs csattanós választ adott Hadházynak

Válaszüzenetet írt a baloldali botránypolitikusnak, Hadházy Ákosnak Orbán Balázs államtitkár, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs csattanós választ adott Hadházynak
Orbán Balázs
Fotó: MH

Facebook-posztjában azt írja: Magyarország miniszterelnöke az elmúlt héten Rómában hivatalos tárgyalásokon vett részt. A programok, amelyek a nyilvánosság előtt is ismertek, a következők voltak: részvétel a keresztény törvényhozók éves nemzetközi találkozóján és találkozó az egyik európai pártcsalád vezetőjével.

A keresztény törvényhozók nemzetközi találkozójára a meghívás, a hagyományoknak megfelelően és valamennyi meghívott fél számára, magában foglalja a házastársak és a családtagok meghívását is, akik szintén résztvevői a rendezvénynek. Ebből következően a legtöbb meghívott nem egyedül, hanem családostól vett részt a konferencián - ismertette a történteket.

A résztvevők egy részét fogadta Ferenc pápa is, akivel a Miniszterelnök Úr - mint az szintén közismert - szeptember 12-én, a Szentatya magyarországi látogatása alkalmával találkozik majd. Minden, a fentiekkel ellentétes vagy ezeken túlmutató híresztelés nem tekinthető másnak, mint egy a baloldal által már többször, hasonló ügyekben megfogalmazott, most új formába csomagolt hazugságnak - jelentette ki a kormánypárti politikus.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Karácsony munka helyett jópofizik

ĀFidesz: Visszás, amikor a főpolgármester azzal dicsekszik, hogy egész nap járja az előválasztási kampányhelyszíneket. Ennyire veszi komolyan a szolgálatot, amire felesküdött?