Belföld

A baloldal folyamatosan lenézi a vidéki embereket

A baloldal folyamatosan lenézi a vidéki embereket - írta a Fidelitas a Facebookon. 

A baloldal folyamatosan lenézi a vidéki embereket
Kunhalmi Ágnes
Fotó: MH/Katona László

A baloldal többször bizonyította már, nem, hogy nem tiszteli, egyenesen lenézi a vidékieket, pedig a körúton kívül is van élet, sőt ott van csak igazán - mondta el Kozma Dávid a Fidelitas szóvivője.

Az egykori SZDSZ-es, majd MSZP-s Mécs Imre fia, a Momentumos Mécs János azt mondta, „hogy rühellem a vidékieket”, vagy emlékszünk még arra, hogy Jakab Péter szerint a vidékiek nem tájékozódnak - idézte fel a szóvivő. 

Veszélyes tévképzet és ijesztő a baloldal vidéki Magyarországról alkotott képe: szerintük lepusztult és elmaradott emberek lakják. 

Kunhalmi azt reméli, hogy a vidékiek fel fognak zárkózni a budapestiekhez - emlékeztetett Kozma Dávid, majd hozzátette, hogy ez azért is érdekes, mert Kunhalmi Kiskunmajsán, Jakab Péter pedig Miskolcon született. 

A magyarok hetven százaléka nem Budapesten él, és itt lenne az ideje, ha ezt a baloldal és Gyurcsány Ferenc politikusai is megértenék - emelte ki.

Objektum doboz

Közel sem számít elszigetelt esetnek Mécsé a baloldalon. Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester idén márciusban a kormánypárt vidéki támogatóit támadva azt mondta, „hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

Gulyás Balázs, a baloldali Magyar Hang munkatársa primitívezte a jobboldali közösséget az ATV-ben. Tanulatlan, vidéki idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan, és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség” - sértegette az ellentábort a baloldali propagandista, aki ezt követően gyorsan rohant az Index-Momentum-tüntetésre beszédet mondani.

Kapcsolódó írásaink