Belföld

Fidesz: A baloldal nehezen nyeli le, hogy sikeres a védekezés

Szégyen, hogy a baloldal folytatja az álhírgyártást, a félrevezetést és a járványban védekezők támadását - írta keddi közleményében a Fidesz Bangóné Borbély Ildikó nyilatkozatára reagálva.

Fidesz: A baloldal nehezen nyeli le, hogy sikeres a védekezés
A Fidesz szerint ismét álhírt terjeszt Bangóné Borbély Ildikó
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Az MSZP-s képviselő a Facebookon közvetített sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kormány a koronavírus-járvány legsúlyosabb időszakában nem a probléma megoldására, hanem arra fordított nagy erőket, hogy eltitkolja az egészségügy valódi helyzetét.

A Fidesz szerint a baloldalnak nem érdeke, hogy túl legyünk a járványon, ők úgy akarnak hatalomra jutni, hogy akadályozzák a védekezést, az oltást, az élet és a gazdaság újraindítását is. Hozzáteszik: a baloldalnak nehéz lenyelni, hogy a járvány eddigi hullámait letörtük, a magyar emberek nagy többsége túl van az oltáson, és a kormány sikeresen újraindította a gazdaságot is.

A magyar kórházak, az orvosok és az ápolók minden beteg életéért megküzdöttek, a járvány legnehezebb napjaiban is mindenkinek jutott kórházi ellátás és lélegeztetőgép - zárul a nagyobbik kormánypárt közleménye.

Kapcsolódó írásaink