Belföld

Karácsony már nem is próbál úgy tenni, mintha dolgozna Budapestért

Karácsony Gergely már nem is próbál úgy tenni, mintha dolgozna Budapestért - írja posztjában a Fidesz Budapest Facebook-oldal.

Karácsony már nem is próbál úgy tenni, mintha dolgozna Budapestért
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Erről tanúskodik ma reggeli videója, amelyben a hosszú hétvégét követő hétfőn reggel fél 10-kor arról beszél, hogy a baloldali előválasztási bohózat keretében ezentúl minden délelőtt bejelentkezik majd hírt adni az aktuális eseményekről - kommentálja a látottakat a Facebook-oldal.

Talán nem meglepő, hogy egy európai főváros vezetése teljes munkaidős állás. Így fogalmaz Budapest Főváros Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzata is: „A főpolgármester a megbízatását főállásban látja el” - emelik ki.

Karácsony Gergelyt láthatóan nem zavarja, hogy Budapesten állandósultak az idegtépő forgalmi dugók, hogy szemét borítja a köztereket... Ő kellemesen kávézgatva inkább miniszterelnök-jelölti kampányára koncentrál. Ki hiszi el neki, hogy képes lenne egy ország vezetésére, ha a budapestieknek tett esküjét is ilyen könnyen megszegte? - teszik fel a kérdést.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Meg sem építette volna a kerítést a baloldal

ĀHétértékelő. Nemcsak a főpolgármester bevándorláspárti álláspontja, hanem a Budapesten uralkodó áldatlan állapotok miatt is csökken Karácsony Gergely támogatottsága – véli Deák Dániel