Belföld

Gyurcsány és Karácsony mit titkol még a választók elől?

A Fidesz választ vár arra, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester, a bevándorlás támogatásán túl, mit titkol még a választók elől.

Gyurcsány és Karácsony mit titkol még a választók elől?
Karácsony Gergely
Fotó: MH/Purger Tamás

A Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki videónyilatkozatában azt mondta: Karácsony Gergely múlt héten egy német lapban „letette a nagy esküt” külföldi szövetségesei számára, hogy ő bizony támogatja a bevándorlást, de azt is hozzátette, mindezt a magyar választók elől eltitkolná.

 „Joggal merül fel így a kérdés, hogy mi az, amit még eltitkolna Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely? Esetleg azt, hogy megemelnék a személyi jövedelemadó adókulcsát? Vagy azt, hogy a Brüsszel által tervezett zöldadót, a karbonadót nem a nagyvállalatokkal, hanem a magyar emberekkel fizettetnék meg? Vagy netán azt, hogy eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt, szabad utat engedve az LMBTQ-aktivistáknak az iskolában?” - fogalmazott Hollik István.

Objektum doboz

Hangsúlyozta: „olyan jó lenne”, hogyha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely legalább egyszer elmondaná a magyar választóknak őszintén, hogy mik a terveik.
 

Kapcsolódó írásaink