Belföld

Stratégiai döntés előtt

Komoly felelősségünk van nekünk, politikusoknak, az egyházainknak, a magyar embereknek, meg kell védenünk a gyermekeinket, a családjainkat – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Szászfalvi László

A nemzeti konzultációval kapcsolatban Szászfalvi László, a KDNP országgyűlési képviselője lapunknak hangsúlyozta: a magyarok számára fontos, hogy nem pusztán négyévente, a választások alkalmával kérdezik meg őket, hanem fontos nemzetstratégiai ügyekben rendszeresen kikéri a kormány a véleményüket.

Stratégiai döntés előtt
Szászfalvi: A Soros-seregek tovább akarják gyengíteni a hagyományos értékeket valló közösségeket
Fotó: MH

Az elmúlt évek során szinte már hagyománnyá vált a nemzeti konzultáció, nem tudok másik országról az Európai Unióban, ahol a kormány rendszeresen kikérné az állampolgárok véleményét a jelentős ügyekben – mondta lapunknak Szászfalvi László, a KDNP országgyűlési képviselője.

Hozzátette: a baloldal végtelenül cinikus, esetenként agresszív magatartása a konzultáció ellehetetlenítése érdekében kontraproduktív, és fényes bizonyítéka annak, hogy nem tisztelik az embereket és velejéig antidemokratikusak, pedig ők hivatkoznak folyton a jogállamiságra és demokráciára.

A tizenegyedik nemzeti konzultáció tizennégy nagyon fontos, nemzetstratégiai témában kérdezi meg a magyar emberek véleményét, és ez alapvetően meg fogja határozni Magyarország jövőjét – jelentette ki Szászfalvi, aki a gyermekekkel kapcsolatos felvetéseket látja a legfontosabbnak. Brüsszel, a „Soros-seregek” és a globalista erők tovább akarják gyengíteni a nemzetállamokat, a nemzeti identitást és a hagyományos, normális értékeket valló közösségeket, mi pedig jelezhetjük, hogy helyesnek tartjuk-e a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda korlátozását – magyarázta a református lelkész.

Meggyőződése, hogy a hazánk elleni nemzetközi lejáratókampányt a Soros által finanszírozott álcivil szervezetek folytatják. Aligha véletlen, hogy ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt is támadták, a háttérben pedig nemcsak Soros György, hanem fia is megjelenik, a Soros-birodalom örököse, Alex Soros – jegyezte meg.

Álláspontja szerint a szülő kizárólagos joga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális fejlődés kérdésében, minden más befolyásolási kísérlettől törvényi erővel kell védeni a kiskorúakat. Abba, hogy a magyar családok hogyan neveljék a gyermekeiket, és az állam milyen törvényekkel védje meg őket, a magyarokon kívül senkinek nincs beleszólása – szögezte le Szászfalvi. Hangsúlyozta: „komoly felelősségünk van nekünk, politikusoknak, az egyházainknak, a magyar embereknek, meg kell védenünk a gyermekeinket, a családjainkat.”

Kapcsolódó írásaink

Fontos a társadalmi konszenzus

ĀA nemzeti konzultáció által demonstrálni tudjuk az Európai Unió felé a magyar emberek értékítéleteit – mondta lapunknak Sótonyi Péter