Belföld

Gyurcsány erősen részegnek tűnt, dülöngélve szelfizett egy kampányrendezvényen

Gyurcsány Ferenccel a minap egy lelkes rajongója próbált közös fotót készíteni egy kampányrendezvényen, a procedúra azonban komoly nehézségekbe ütközött, mivel a felvételek tanúsága szerint a DK elnöke erősen részegnek tűnt, nekiesett egy kirakatnak, és kis híján be is törte azt.

Gyurcsány erősen részegnek tűnt, dülöngélve szelfizett egy kampányrendezvényen
Gyurcsánnyal egy rajongója próbált szelfit készíteni
Fotó: Facebook

A baloldal vezéréről korábban is lehetett hallani, hogy szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban nagy nyilvánosság előtt nem láthattuk részegen, bár akadt egy igen emlékezetes szereplése, amikor aligha volt beszámítható állapotban. Nehéz is lenne elfelejteni, hogy a 2018-as választások estéjén tett nyilatkozatában kígyózó kígyókról hadovált a DK elnöke.

Most azonban egy olyan videó készült Gyurcsány Ferencről, ahol fényes nappal egy kampányrendezvényen dülöngél támogatói körében:

Objektum doboz

„A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg. Még nagyjából 9 hónap van hátra a választásig. Vajon kibírja addig? A videó forrása: Mediaworks” - írta a videóhoz a felvételt Facebook-oldalán megosztó Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

A videó alatt egyébként egy kommentelő azt írta, az incidens egy gyöngyösi utcafórumon történt.

Kapcsolódó írásaink