Belföld

Kiderült, hogy mire nem büszke Orbán Viktor az iskolai éveiből

Kormányinfó Plusz. Gyermeknapi kiadás - írta videójához Facebookon Orbán Viktor.

Kiderült, hogy mire nem büszke Orbán Viktor az iskolai éveiből
Orbán Viktor a kormány gyermeknapi videójában
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő két héttel ezelőtt jelentette be, hogy gyereknap alkalmából a legkisebbek kérdezhetik a kormányt. A kormányszóvivő még tippeket is adott nekik arra, hogy milyen kérdéseket tehetnek fel. 

Eljött a nagy nap, Szentkirályi Alexandra pedig egy újabb videóban elmondta, hogy sok kérdést kaptak, nagy volt az érdeklődés. „Remélem, hogy ezek a válaszok egy kis mosolyt csalnak majd az arcotokra, és meglepetésvendégekkel is készültem” - tette hozzá.  

Az első kérdést a 8 éve Lili tette fel, amit egyenesen a kormányfőnek tett fel. „A miniszterelnök is kapott beírást az iskolában?” - így szólt a kérdés, amire nem más, mint Orbán Viktor válaszolt. Elmesélte, hogy kapott beírást, sőt még igazgatóit is az ellenőrző kiskönyvbe. „Előfordult velem is, hogy piros tollal beírt igazgatói figyelmeztetést kaptam. Erre egyáltalán nem vagyok büszke, lebeszélnélek Benneteket róla. Ahhoz, hogy az ember megnőjön, jó tanuló legyen meg sikeres, egyáltalán nem szükséges, hogy osztályfőnöki vagy igazgatói intőket kapjon”kommentálta gyerekkori emlékeit Orbán Viktor.

Orbán Viktor visszaemlékezésén kívül válaszokat adott Novák Katalin, Varga Judit, Nagy István, Szijjártó Péter, Varga Mihály, Palkovics László, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra is.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink