Belföld

Kocsis Máté: Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadt az édesanyámra

„Gyurcsány Ferencnek amikor mozog a szája vagy hazudik, vagy iszik. Most épp azzal vádaskodik, hogy 800 millió közpénzből készült a róla szóló film. De hát nem közpénzből készült!” - írta Kocsis Máté egy csütörtöki Facebook-bejegyzésben.

Kocsis Máté: Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadt az édesanyámra
Az őszödi beszéd utáni tüntetéseken a rendőrség rátámadt a demonstrálókra
Fotó: MH

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány folyamatosan hazudik, „erről szól az ő története” és erről szól a 2006-os eseményeket feldolgozó film is, amelytől Gyurcsány azért fél, mert „tisztában van vele: őt a saját múltja fogja legyőzni”.

Objektum doboz

Egy korábbi posztban Kocsis Máté emlékeztet: Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról, szeretettel és tisztelettel. „Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját” - mutatott rá a frakcióvezető, aki azonban azt is hozzátette: ő maga is végtelenül szereti az anyukáját. „Csakhogy az én édesanyámra - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt” - emelte ki Kocsis Máté, aki szerint Gyurcsánynak már önmagában emiatt el kellett volna takarodnia a közéletből.

„Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is.
Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak! Ősszel a mozikban” - írta Kocsis Máté

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink