Belföld

Kocsis Máté ütős kommentben küldte melegebb éghajlatra Gyurcsányt

A politikai öröksége után még ki meri nyitni a száját? Segítek emlékezni: rablóprivatizáció, ellopott állami vállalatok, fillérekért elcsencselt ingatlanok, eladósított ország, becsapott és tönkretett családok, hazug költségvetés, kormányzatba beépült alvilági körök, vérfürdő Budapest utcáin - így reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc egyik kommentjére, amit Orbán Viktor oldalán tett.

Kocsis Máté ütős kommentben küldte melegebb éghajlatra Gyurcsányt
Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH

Orbán Viktor miniszterelnök őszödi beszédről szóló posztja alá kommentelt Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő. A rendszerváltás utáni legnagyobb politikai botrány, az őszödi hazugságbeszéd  főszereplője éppen a 15 éves évfordulón gondolta, hogy a miniszterelnöknek írogasson a Facebookon.

Minderre Kocsis Máté azt írta: 

Magánál nagyobb hamis gazembert nem hordott a föld a hátán. A politikai öröksége után még ki meri nyitni a száját? Segítek emlékezni: rablóprivatizáció, ellopott állami vállalatok, fillérekért elcsencselt ingatlanok, eladósított ország, becsapott és tönkretett családok, hazug költségvetés, kormányzatba beépült alvilági körök, vérfürdő Budapest utcáin. Ez a maga szűk mérlege. És még az otthona is egy lopott ház. Vastag az a bőr nagyon. Sose feledje: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen. Proszit!

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

„Nincs másik Gyurcsány”

ĀHollik: Ez a baloldal ugyanaz, mint a régi, azóta is Gyurcsány vezeti - Fidelitas: Újra pörög a Gyurcsány Show - „Az egész baloldal bűne Őszöd”- Varga Judit: Emlékszem arra a szeptember 17-i napra, a sokkra és a mély felháborodásra