Belföld

Hallgassa meg újra Gyurcsány Ferenc böszmeségeit!

Gyurcsány Ferenc szájából hangzott el a mára negatív előjellel ugyan, de legendássá vált őszödi beszéd 2006. május 26-án az azt megelőző másfél év kormányzásáról. Az őszödi beszéd 2006. szeptember 17-én szivárgott ki, és a rendszerváltás utáni évek egyik legsúlyosabb politikai válságát okozta. Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde tele volt bicskanyitogató, a teljes magyar társadalmat sokkoló részletekkel. Megmutatta, hogy mit gondol az általa lenézett választókról, az országról, miközben mit sem sejtett arról, hogy az egész ország politikáját megváltoztatja vele.

Hallgassa meg újra Gyurcsány Ferenc böszmeségeit!
Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde már 15 éves
Fotó: MH

Tizenöt évvel ezelőtt hangzott el zárt körben, a szocialista frakció tagjai előtt Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde a balatoni kormányüdülőben. 

A magyar baloldal azóta eltelt 15 évének színvonalát tükrözi, hogy a beszéd után bukásra ítéltetett Gyurcsány nemcsak, hogy tagja lehet bármilyen politikai szerveződésnek, de ő maga a balliberális tábor vezetője, az úr a háznál, aki kényére-kedvére irányíthatja a körülötte lévő politikusokat.

Hallgassa meg az őszödi beszéd leghíresebb sorait, majd a legfontosabb részleteket tartalmazó "best of"-válogatást, illetve a teljes változatot is alább!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink