Belföld

Pikó András ismét hazudik

A baloldali városvezetésnek nem sikerült tisztázni a vitorlásmutyi ügyét. Amit tudni lehet, hogy a tábor felújításának befejezését késleltetik, a gyerekek idén sem nyaralhatnak a táborban, de egy vitorlás egyesület megkapta a strand területét. A polgármester pedig csak titkolózik, mellébeszél és hazudik - írja a Józsefvárosi Fidesz közleménye.

Pikó András ismét hazudik
Pikó András, Józsefváros baloldali polgármestere
Fotó: MH

Azt állítja, július 15-ig kötöttek szerződést,

  • miközben a vitorláscégnek már augusztusra is meghirdetett és betelt táborai vannak a helyszínre,
  • egész évre hajótárolási szolgáltatást kínálnak,
  • és olyan komoly értékű beruházásokat készítenek elő (térkövezés, lakókonténerek), amiket biztosan nem a polgármester két szép szeméért tesznek - sorolja a Fidesz.

Sőt, a cég saját bevallása szerint 20 évre „találtak új otthonra”, nyilvánvalóan ez nem megy a városvezetés tudta nélkül. Pikó Andrásék ismét trükköznek, ki tudja, milyen szabálytalan megállapodásokat kötnek okosba hónapokra vagy 20 évre előre, és még hazudnak is róla. A ügyeskedésnek pedig megint a józsefvárosi gyerekek isszák meg a levét - hívják fel a figyelmet.

Mint korábban lapunk is megírta, Józsefváros önkormányzatának Káptalanfüreden van egy tábora, a Balaton-parton pedig egy strandja. A tábor építése jelenleg Pikó András polgármester miatt áll, de még felháborítóbb, amit a kerületi gyermekek strandjával tesz a baloldali vezetés: úgy tűnik, mindenféle szerződés nélkül „ismeretlen vitorlások” foglalják el a strand jelentős részét.

Kapcsolódó írásaink