Belföld

Szél Bernadett élő Facebook-videóban tette nevetségessé magát

Szél Bernadett szerdán egymagában vonult ki a Karmelita Kolostorhoz, hogy tüntessen a kormány ellen. A baloldali képviselő a Facebookon élőben közvetítette is az egyszemélyes demonstrációját, ám mindjárt a videó elején sikerült beégnie, ugyanis a telefonja rosszul beállított kamerája miatt a kezében tartott transzparens felirata olvashatatlan lett.

Szél Bernadett élő Facebook-videóban tette nevetségessé magát
Szél Bernadett esete a szelfikamerával: a rosszul beállított felvétel miatt olvashatatlanná vált a transzparensen szereplő felirat
Fotó: Facebook/Szél Bernadett

"Tartok a kezemben egy transzparenst, az van ráírva, hogy nem lesz csend" - ismertette a videó elején a transzparensen lévő feliratot Szél Bernadett, ám ezúttal erre szükség is volt, hiszen a rosszul beállított kamera miatt azt egyébként nem lehetett elolvasni.

Valószínűleg ott csúszott hiba az akcióba, hogy Szél Bernadett szelfi módban készítette a felvételt, ilyenkor a telefon automatikusan tükrözi a képet.

A képviselő a kormány politikája, konkrétabban a tüntetések járványhelyzet miatti korlátozása ellen akart így tiltakozni, de csak nevetségessé tette magát. Hiába jelentkezik gyakran videókkal a Facebook-oldalán, úgy tűnik a telefonja kamerájának használatát még nem sikerült magabiztosan elsajátítani.

Kapcsolódó írásaink

Konstruált Karácsony-kampány

ĀXXI. Század Intézet: A főpolgármester szlogenjei és az általa indított mozgalom is csupán külföldi minták másolata