Belföld

A fővárosi Fidesz támogatja a járvány miatt árván maradtak alapítványát

A fővárosi Fidesz-KDNP frakció 1,2 millió forinttal támogatja a óa koronavírus-járványban szüleiket elvesztő gyermekeket segítő alapítványt.

A fővárosi Fidesz támogatja a járvány miatt árván maradtak alapítványát
Védőfelszerelést viselő orvosok vizitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon a Szent János Kórházban
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A fővárosi Fidesz legfrissebb Facebook-posztjában emlékeztet: Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyerekek megsegítésére hozta létre a Regőczi István Alapítványt.

Objektum doboz

A fővárosi Fidesz-KDNP frakció tagjai úgy döntöttek, hogy mindannyian anyagi támogatást nyújtanak az alapítványnak. „Tudjuk, hogy a szülői szeretet pótolhatatlan, de bízunk benne, hogy egy kis odafigyeléssel és anyagi segítséggel enyhíthetünk az árván vagy félárván maradt gyerekek nélkülözésén és támogathatjuk a jövőjüket. A koronavírus következtében a legutóbbi adatok szerint Magyarországon több mint 800 gyerek veszítette el egyik vagy mindkét szülőjét” - mutatott rá a poszt.

A Regőczi István Alapítvány bankszámlaszáma: 11705084-21448492„

Kapcsolódó írásaink